Välkommen till min blogg!

Hej på er!

Dags för första inlägget på min nya blogg, kul! Anna-stina heter jag och är 34 år gammal, mitt allra största intresse är Square Dance vilket ni kanske kunnat ana på grund av namnet på bloggen! Så jag kommer säkerligen att skriva mycket om min stora hobby men även om mitt liv som innebär familj, min fästman John, vår hund Joey en Cavalier king charles spaniel och alla våra nära och kära. Mina föräldrar och mina 3 syskon, även Johns föräldrar och hans 3 syskon. Så vi är en stor, härlig familj.

Varför jag valt att starta den här bloggen är för att jag alltid älskat att skriva och dela med mig av mitt liv i både bilder (jag älskar även att fota) och text. Jag hoppas att många kommer att hitta hit och läsa om mig och mitt liv, jag tycker också det skulle vara jätteroligt om ni vill kommentera mycket så vi kan ha en dialog om saker och lära känna varandra. Jag vill jättegärna veta vilka mina läsare är!

Just nu sitter jag faktiskt hemma i mitt kontor och jobbar, jag jobbar som ögonfransstylist, så jag har alltså ett eget företag där jag gör både naglar, ögonfransförlängningar, lashlift och spraytans. Vi bor i ett stor hus i Göteborg och där har jag även min studio i vår källare där jag jobbar och tar emot mina kunder. Jag ÄLSKAR mitt jobb och är superglad att jag har möjligheten att jobba hemifrån! Det betyder också att Joey inte behöver vara ensam hemma vilket känns bra i hund-mamma-hjärtat!

Som ni märker skulle jag kunna babbla på hur mycket som helst men jag ska fortsätta jobba litegrann och sen ska jag gå ut med Joey på en skogspromenad, jag ska även gå och hämta ut ett paket som jag beställt, silverduk bästa pris, är vad det är! Det är nämligen för Joey nu när han kommer vara ute mycket utomhus i solen, och behöver skydd från de starka strålarna. Så jag hoppas det ska funka bra, jag kan uppdatera er om det när vi testat!

Vi hörs snart igen, ha det så bra så länge!


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *