Hej älskade blogg!

Hej på er!

Känns så himla roligt att jag startat den här bloggen! Jag har fått jättefin respons av nära och kära som läst mitt första inlägg jag publicerade förra veckan. Jag ser också att det är fler som läser så skriv gärna kommentarer så jag lär känna er också, och om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om som ni gärna läser mer om!

Just nu sitter jag uppe i köket med Joey i knät och bloggar, jag höll på med lite administrativt arbete för mitt företag så jag tänkte att när jag ändå sitter vid datorn kan jag passa på att blogga lite också. Förresten, jag skulle behöva er hjälp, vet ni om något bra elbolag i Göteborg? Vi bor ju i göteborg och skulle vilja byta elbolag då det strulat rätt mycket för oss med det vi haft nu. Jag har fått rekommendationer om att Göta energi är jättebra av nära och kära men jag tänkte höra vad ni haft för upplevelser med elbolag så skriv gärna till mig. Vill ni inte kommentera så att andra kan läsa vad ni skriver så kan ni också maila mig, det går superbra! Min mailadress ska stå här på bloggen under fliken “om oss”.

Idag ser det ut att bli en ganska fullspäckad eftermiddag och kväll för mig, jag har många fransförlängningar bokade idag, jag tror att många passar på och vill ha dom påfyllda innan påsk! Men det känns kul, jag gillar att ha mycket att göra och jag är faktiskt helt ledig på båda torsdag och fredag. Jag och John, min fästman, bestämde att vi båda tar ledigt då och hoppas på riktigt fint väder så ska vi vara hemma och fixa i trädgården, göra rent altanen, ta ut alla utomhusmöbler och ha en riktigt röjar-helg! Så snälla låt det bli sol, det hade varit så roligt att få de riktiga sommarkänslorna. Jag vet att Joey kommer vara riktigt glad att få vara ute hela helgen o springa omkring och hjälpa mamma och pappa att städa och ta fram alla grejer!

Nej nu tittar Joey vädjande på mig “mamma kan vi gå uuuut och leka nu” haha, solen skiner så det ska vi absolut göra, min lilla älskling, så tacksam för honom! Vår glädjespridare.

Ha det fint, hejhej!


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *