Social media expert sökes

Hallå bloggen.

Gud vilka veckor det har varit sen vi hördes av. Påsken var ett lyckat projekt för i och bestämde vi med John att vi skulle fira tillsammans. Det vill säga hans familj och min familj på ett och samma ställe, vilket blev så roligt!

Det som var mest krävande var kanske att få ihop logistiken till den festen och samtidigt sköta jobbet. Jag har fått många bokningar på senaste tiden via vänner och bekanta men jag skulle vilja bli bättre på sociala medier. Jag vill få ut mig själv som företagare på alla möjliga plattformar, Facebook, Instagram, vad finns det mer? Snapchat har jag hört ska vara roligt. Det där är en konst måste jag säga. Jag har börjat läsa lite om saken och det verkar vara ett jättestort tema som kommer att kräva mycket av min tid och ärligt talat vet inte jag om jag hinner lära mig om sociala medier. Det kanske finns företag som gör sånt åt en, det får jag leta reda på.

Nu närmar sig stora säsongen för mig som fransstylist, när sommaren kommer är det då alla vill få fina fransar, det är baler och det är bröllop och det är studenter och det är en massa roliga aktiviteter för så många människor, så därför känner jag att det är viktigt för mig att ta mig an en titt på hur man jobbar med dessa sociala medier.

Har ni några tips? Finns det någon bok jag borde läsa eller känner ni någon på sociala medier som jag borde följa. När man tittar på lyxfällan är Frida Boisen någon digital expert, är den en sån person man ska följa?

Ja ni får gärna höra av er med alla era tips, så får jag hoppas på att bli en expert på det där med sociala medier och skaffa mig en riktig bred kundbas.

Ha en trevlig helg allesammans, vi hörs.


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *