Sommaren väntar oss

Hej på er! Hur är det med er? Nu var det ett tag sedan vi hördes och det har gått både majmånad och nästan hela juni sedan vi hördes sist. 

Tänk att senast jag skrev så pratade jag om påsken, det känns så länge sedan nu när man nu istället sitter och sträcker sig efter sommaren och semester som är nära nu. Jag ska ha 4 veckors semester i sommar och det känns såå skönt. Både jag och John har semester samtidigt så jag längtar efter att vi ska åka ut på stranden och bada hela dagarna med Joey vår hund som ÄLSKAR att bada, det har han gjort sedan han var en liten valp, det är så mysigt och behändigt för oss som båda två också älskar att bada. Då kan han ju bara hänga med oss liksom! Eftersom jag har eget företag så blir jag ju inte helt ledig, MEN efter ett så hektiskt år som jag har haft så känner jag faktiskt att jag måste prioritera mig och mitt välmående och få en välförtjänt paus. Tur som jag har så har jag sånna fantastiska kunder som kommer tillbaka vecka efter vecka och som varit med mig i många år nu. Dessa guldklimpar ser hur jag kämpar med mitt företag och i princip tvingar mig dom med att jag måste ta en paus och ha semester. Som tur är betyder ju detta att dom inte försvinner efter dessa 4 veckor utan har bokade tider efter det att fylla på sina fransar och allt dom vill göra hela hösten framöver redan nu bokat. Så det är faktiskt lite lyxen med det jag jobbar med om man jämför med andra egenföretagare!

Ojoj vad jag babblar haha, nu är det snart dags för mig att min första kund för dagen kommer, Helena heter hon , hon är helt fantastiskt och kommer alltid med sin assistent hit till mig. Jag älskar att även fast hon är sjuk och har sina svårigheter i vardagen så unnar hon sig själv att kommit hit och göra sig fin! LSS Assistans som hon har med sig är också så himla duktiga och alltid så trevliga och stöttande när dom kommer hit! Så det är alltid ett nöje. 

Nu måste jag börja förbereda lite här och snart kommer dom, vi hörs snart igen kompisar!

Sunset, Poppy, Backlight, Flowers, Field, SummerLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *